Tradicionalna konferenca Intersymp 2017 v Baden-Badnu (Nemčija)

Kategorija novice: 
Obvestila

Tudi med poletjem so zaposleni na Fakulteti za organizacijske vede zelo aktivni. Davorin Kofjač in Mirjana Kljajić Borštnar sta se udeležila tradicionalne konference Intersymp 2017, ki jo organizira International Institute for Advanced Studies in Systems Research and Cybernetics (IIAS) v Baden-Badnu (Nemčija).

Organizirala in vodila sta sekcijo "Simulation-Based Decision Support and Business Intelligence" v spomin na pokojnega zasl. prof. dr. Miroljuba Kljajića, ki je bil dolgoletni vodja te sekcije. Davorin Kofjač je za svoje delo prejel priznanje in s tem članstvo v IIAS. Priznanje oz. nagrado sta prejela tudi njegova dolgoletna kolega izr. prof. dr. Tadeja Jere Jakulin (Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije – Turistica) in prof. Khalid Aboura (University of Dammam, College of Business Administration).

S tem kolegi in nasledniki prof. Kljajića nadaljujejo njegovo delo, ki je vedno temeljilo na povezovanju raziskovalcev iz različnih raziskovalnih in geografskih področij, pa vendar pod skupnim imenovalcem – metodologijo sistemskega pristopa.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.