Outfit7 odpira vrata mladim talentom

Kategorija novice: 
Karierni center

Bi radi postali del ekipe Outfit7, ki je ustvarila najbolj znanega govorečega mačka na svetu? Vas zanima učenje od najboljših v panogi mobilnih iger? Bi sodelovali pri razvoju in izdelavi mobilne igre po lastni ideji? Želite preživeti nepozabne počitnice in najbolj kreativno poletje vašega življenja?

Tradicionalni, zdaj že tretji Outfit7 Talent Camp, v organizaciji Ekipe2 d.o.o., hčerinske družbe Outfit7 Limited, bo med 14. in 28. julijem ponovno združil najboljše mlade talente iz Slovenije in drugih evropskih držav.

Sodelovali bodo na delavnicah, na katerih bodo lahko svoj talent nadgradili z izkušnjami vodilnih strokovnjakov iz panoge mobilnih iger. Učili se bodo od najboljših mentorjev, ki ne bodo postavljali meja njihovi domišljiji in kreativnemu potencialu. Razvijali bodo veščine in ideje s področja razvoja mobilnih aplikacij in iger, zalednih sistemov in oblikovanja.

V štirinajstih dneh bodo združili moči z vrstniki iz različnih držav. V inovativnem vzdušju bodo ustvarili novo mobilno igro in se ob tem še neizmerno zabavali.  Najboljši med njimi bodo lahko postali del zgodbe, ki jo živijo milijarde ljudi po vsem planetu. Outfit7 Limited, lastnik ene najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na področju aplikacij, Talking Tom and Friends, jim bo ponudil sodelovanje in jih sprejel v svoje vrste.

Prijave so odprte do 22. maja prek www.outfit7.com/talentcamp. Udeležba je brezplačna.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.