Novice

Govorilne ure

Govorilne ure, dr. Vida Kampuš Trop

24. 03. 2017
Obvestila

Pričeli smo z mednarodnim tekmovanjem v reševanju študije primera

21. 03. 2017
Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo danes v sodelovanju s Fraportovo akademijo pričeli s Tekmovanjem v reševanju študije primera, na katerem je bil tekmovalnim ekipam s strani direktorja Fraportove letalske akademije gospoda Thomasa Uihleina, predstavljen marketinško zasnovan problem, ki se nanaša na celostno raziskavo trga o storitvah izobraževanja s področja kriznega managementa in prenosu znanja na ciljne stranke.
Obvestila

Študijska izmenjava v tujini ERASMUS+

16. 03. 2017
Ste si kdaj želeli živeti v tujini, spoznati tuje kulture, spoznavati nove ljudi in se naučiti tujega jezika? Ste že kdaj pomislili na to, da bi obogatili del svojega študija in imeli boljše možnosti pri iskanju zaposlitve v prihodnosti?
Obvestila

Nagradni natečaj za mlade komunikatorje

13. 03. 2017
Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in podjetje Lidl Slovenija sta v sklopu jubilejne 20. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) pripravila študentski natečaj »Inkubator PRiložnosti 2017«, ki predstavlja izvrstno karierno priložnost. Vsi sodelujoči v natečaju bodo na letošnjem SKOJ-u brezplačno uživali v družbi najboljših evropskih in slovenskih strokovnjakov, praktikov in akademikov na področju komuniciranja.
Karierni center

Zaposlitvena priložnost v podjetju Autocommerce, d.o.o.

08. 03. 2017
Podjetje Autocommerce, d.o.o. k sodelovanju vabi absolvent -a/-ko programa Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov ali Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov.
Obvestila

36. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Odgovorna organizacija

07. 03. 2017
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 36. leto zapored organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2017 v Kongresnem centru Portus, Hotel Slovenija v Portorožu.
Obvestila

Sodelovanje naših raziskovalcev pri mednarodnem projektu MASTIS

24. 02. 2017
Raziskovalci Fakultete za organizacijske vede, Univerza v Mariboru: izr. prof. dr. Uroš Rajkovič, doc. dr. Borut Werber, doc. dr. Mirjana Kljajić Borštnar, izr. prof. dr. Andreja Pucihar in doc. dr. Alenka Baggia sodelujejo v mednarodnem projektu MASTIS - Establishing Modern Master-level Studies in Information Systems, ki ga financira ERASMUS+ program Evropske unije.
Karierni center

Prosto delovno mesto v podjetju Avtenta

23. 02. 2017
Podjetje Avtenta d.o.o. k sodelovanju vabi študenta za delo Informatika.
Karierni center

Prosto delovno mesto v podjetju Iskra Mehanizmi

23. 02. 2017
V podjetju Iskra Mehanizmi, d.o.o. za študente in absolvente OM kadrovskih in izobraževalnih sistemov, razpisujejo prosto delovno mesto za pomoč v kadrovskem oddelku z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

Pages