Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede vas vabita na dogodek »Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev«.

Dogodek je namenjen vsem, ki delujejo na področju meritev, standardov in odličnosti ter vsem, ki kakovost proizvodov in storitev uvrščajo na prvo mesto za kupce in organizacije.

Potekal bo v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti »Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije«, in sicer v četrtek, dne 21. marca 2019 od 9. do 12. ure, v Portorožu.

 

 

 

 

 

Meritve so prisotne povsod v našem življenju in na njih temelji razvoj naše družbe v najširšem pomenu besede. Še posebej so meritve pomembne v dobi digitalizacije, saj na njih temelji odličnost proizvodov, proizvodnje in storitev.

Ne zamudite priložnosti ter prisluhnite strokovnjakom iz gospodarstva in drugih podpornih sfer, ki bodo zelo odkrito spregovorili o tem: koliko meritev se vsak dan izvede v gospodarstvu, kako zagotavljati kakovostne proizvode in storitev, kako meritve povezati z ustvarjalnostjo in inovativnostjo, kako razvoj merjenj in merskih enot sledi potrebam gospodarstva, kaj bi o tem morali izvedeti študentje že tekom študija, itd.

Udeležba na dogodku »Meritve, temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev« bo brezplačna, že danes pa si rezervirajte vaš čas in povabite tudi sodelavce.

PRIJAVA NA DOGODEK

Veselimo se srečanja z vami!